Біля Севастополя цілодобово чергують російські кораблі

Читать на русском
Військові катери та кораблі чергують біля Севастополя вже кілька днів. Також помітили підводний човен.
Фото: ИТАР-ТАСС

Кілька днів військові катери та кораблі цілодобово чергують у вході на Севастопольську бухту.

Про це виданню «Крим.Реалії» розповіли очевидці, передає «Слово і Діло».

За словами місцевих, кораблі з'явилися з 7 серпня після подій на адміністративному кордоні з анексованим Кримом. Також на виході з бухти помітили підводний човен.

Крім того, на варті у деяких бухтах, де розташовані російські військові частини, стоять швидкохідні бойові катери. Їхнє призначення – охорона держкордону, несення сторожової служби на підході до військово-морських баз.

Фактор Криму: навіщо Кремлю новий виток напруження довкола окупованого півострова?Окрім посилення військового напруження на Донбасі, Кремль на початку серпня намагається продемонструвати українській владі усю непередбачуваність мілітаристських загроз з боку окупованого Криму.

Видання наголошує, що на цілодобове чергування на рейді вони зазвичай заступають, коли є реальна загроза безпеки в прибережній зоні чи ймовірність вторгнення супротивника.

Учора користувачі соцмереж розповіли, що катери перестали перевозити пасажирів в севастопольських бухтах. Зазвичай, це стається, коли в море виходять військові кораблі.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, що у Криму «задля безпеки» окупаційна влада відключила інтернет. Днями ФСБ Росії заявило, що в Криму планували влаштувати теракти та повідомило про загибель співробітника в Криму від рук українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: