Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок уряду

Читать на русском

Протягом минулого тижня члени Кабінету міністрів України дали 6 нових обіцянок. При цьому, 5 власних зобов’язань міністри змогли виконати, ще одне – провалили.

Єдиною невиконаною обіцянкою членів Кабінету міністрів є зобов’язання Павла Розенка перевести вітчизняну протезно-ортопедичну галузь на європейські стандарти. Її він дав ще в жовтні 2015 року. Оскільки наразі з 85 українських організацій, що займаються забезпеченням інвалідів протезами та візками, лише дві мають міжнародний сертифікат ISO 13485, а учасникам АТО, що втратили кінцівки, продовжують встановлювати протези іноземного виробництва, та й загалом зрушень за цим питанням немає, «Слово і Діло» присвоїло цій обіцянці статус «не виконано».

Щодо найважливіших виконаних обіцянок, то тут варто відзначити Арсена Авакова з його зобов’язанням створити у 2016 році кіберполіцію, Уляну Супрун з обіцянкою відзвітувати про наявність вакцин та Лілію Гриневич з обіцяною ревізією шкільних програм до початку нового навчального року.

Нагадаємо, нещодавно «Слово і Діло» проаналізувало, як виконують напередодні нового навчального року свої обіцянки політики, що обіцяли розвивати дошкільні навчальні заклади.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: