Нацполіція масово перевірятиме автомобілі

Читать на русском
Національна поліція перевірятиме автомобілі. Таким чином в поліції боротимуться з боротимуться з п'яними водіями і будуть шукати викрадені авто.
Фото з відкритих джерел

Поліцейські будуть зупиняти автомобіль для перевірки, якщо його марка збігається з маркою викраденого транспортного засобу.

Таким чином в поліції боротимуться з п'яними водіями і будуть шукати викрадені авто.

Депутат Київради Павло Тарасюк їздив по Києву з п'яним водіємУ Києві на вулиці Якубовського поліцейський патруль зупинив автомобіль депутата Київської міської ради від «УДАРу» Павла Тарасюка.

Про це розповів начальник одного з департаментів Національної поліції Ігор Бабич в ефірі телеканалу «112-Україна», повідомляє «Слово і Діло».

«Буде масова перевірка транспортних засобів. Кількість викрадень перевищує 7 тисяч», – зазначив він.

За словами Бабича, автомобіль будуть зупиняти, якщо марка авто підходить під марку викраденого транспортного засобу, оскільки «номерний знак може бути будь-який, техпаспорт може бути підробленими».

«Це і буде підставою для інспектора для того, щоб зупинити і перевірити, чи не в угоні це авто, а заодно і перевірити стан водія, чи не п'яний він», – розповів представник Нацполіціі.

Бабич уточнив, що «у кожного інспектора буде перелік викрадених авто, і він буде пред'являти водію, що така марка в угоні».

Нагадаємо, що президент Петро Порошенко підписав закон про збільшення штрафів за «п'яне» керування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: