Порошенко прокоментував звинувачення Кремля щодо Криму

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко назвав заяву Володимира Путіна про так званих українських диверсантів в Криму цинічною та безглуздою.
Петро Порошенко

Вчора ввечері Президент України Петро Порошенко виступив з заявою, в якій назвав звинувачення російської сторони на адресу України у тероризмі в окупованому Криму безглуздими та цинічними.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

«Ці фантазії - лише привід для чергових військових погроз на адресу України. Україна рішуче засуджує тероризм у всіх його проявах і формах та, відповідно, відкидає практику використання будь-яких терористичних заходів для деокупації Криму. Росії не вдасться своїми провокативними заявами дискредитувати Україну в очах міжнародного співтовариства та добитися скасування заслужених санкцій, запроваджених з боку наших партнерів», - заявив Порошенко.

Президент України закликав російське керівництво зосередитися на сумлінному дотриманні основоположних норм міжнародного права, передусім щодо поваги до суверенітету, територіальної цілісності та прав людини. Порошенко додав, що Україна віддана відновленню своєї територіальної цілісності та суверенітету, включаючи припинення окупації Криму, виключно політико-дипломатичними засобами.

Нагадаємо, вчора президент РФ Володимир Путін звинуватив Україну в тероризмі на території Криму. За його словами, на півострові діяли українські диверсанти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: