Розвідка уточнила втрати бойовиків на Донбасі

Читать на русском
Протягом 8-9 серпня цього року втрати бойовиків на Донбасі склали п'ять загиблих і шістнадцять поранених військовослужбовців.

За 8-9 серпня бойовики незаконних військових формувань на східних територіях України втратили п'ятеро загиблими і 16 поранених.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«За уточненими даними, втрати в частинах і з'єднаннях 1 АК (Донецьк) ВС РФ протягом 8-9 серпня ц.р. склали п'ять загиблих і шістнадцять поранених військовослужбовців», – йдеться в повідомленні.

Генштаб назвав втрати українських військових за червеньЗа два тижні червня від обстрілів російсько-терористичних військ загинули 5 українських військових, заявив Віктор Муженко.

Втрати особового складу зафіксовані в 1-й окремій мотострілковій бригаді (Комсомольське), 100-й окремій мотострілковій бригаді (Донецьк), 9-му окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) і 11-му окремому мотострелецькому полку (Макіївка).

Як раніше повідомлялося, часті випадки дезертирства і зменшення кількості бажаючих продовжувати військову службу за контрактом у лавах з'єднань російсько-терористичних військ на Донбасі призводить до того, що командування бойовиків змушене приховувати втрати.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: