Провокації Росії в Криму порівняли з початком війни в Грузії

Читать на русском
Російські провокації в Криму нагадують дії Росії на початку війни в Грузії. На думку постійного представника України при Раді Європи Дмитра Кулеби,
Дмитро КулебаФото: Радіо свобода

Російські провокації в Криму нагадують дії Росії на початку війни в Грузії.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба.

ФСБ заявило про загибель співробітника в Криму від рук українцівФедеральна служба безпеки (ФСБ) Росії повідомила про затримання співробітника української розвідки, який намагався організувати теракти в Криму.

«У повідомленні ФСБ ключове – це не сам факт ДРГ, а обстріл з території України і загибель російського солдата. Не забувайте, що офіційно танки поїхали на Грузію, тому що в Південній Осетії загинули російські миротворці», – пише він.

Кулеба наголосив, що «Путін діє по накатаній. І це його слабкість».

«Україна занадто ліберальна і хаотична, щоб вижити в цій боротьбі, але занадто живуча і навчена вмирати, щоб загинути. Все залежатиме від кожного», – додав він.

Нагадаємо, вчора ФСБ Росії заявило, що Україна нібито готувала теракти на території Криму. За словами «федералів», від рук українців начебто загинув співробітник в Криму.

У СБУ відреагували на такі заяви ФСБ. Радник голови Служби безпеки Юрій Тандіт заявив, що Україна не намагається повернути Крим силою, оскільки півострів і так належить Україні по праву володіння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: