Порошенко привів ЗСУ на кордоні з Кримом в посилену бойову готовність

Читать на русском
Протистояння Росії та України посилюється на ділянці адміністративного кордону між Херсонською областю та окупованою АР Крим.

Президент України Петро Порошенко доручив привести всі підрозділи силових структур поблизу адміністративного кордону Херсонської області та окупованої Автономної Республіки Крим в посилену бойову готовність.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Twitter Президента.

«Провів нараду з керівництвом силових структур і МЗС. Доручив привести в посилену бойову готовність всі підрозділи в районах адмінкордону з АРК і по всій лінії зіткнення на Донбасі», – пише Порошенко.

РФ перекидає під Херсонську область десантно-штурмові підрозділиРосія завершує ротацію окупаційних підрозділів в Криму і перекидає на адміністративний кордон з Херсонською областю десантно-штурмові підрозділи.

Як повідомлялося, 10 серпня в ФСБ РФ заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двох спроб прориву на територію Криму «диверсійно-терористичних груп» з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибелі в ході зіткнення військовослужбовця ЗС РФ.

У відповідь ЗСУ підсилюють Херсонську область – прикордонний з Кримом регіон – людьми і технікою, щоб бути готовими до будь-якого сценарію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: