«Укрзалізниця» змінює систему бронювання квитків

Читать на русском
"Укрзалізниця"Фото з відкритих джерел

Більшість проїзних квитків продаватимуть у вільному продажі.

Про це у Facebook написав голова правління компанії Войцех Балчун, передає «Слово і Діло».

«Рухаємося до скасування так званого «комерційного бронювання» – величезного джерела зловживань і корупції. Коли квиток неможливо купити, а поїзди відправляються порожні. Всі ризики комерційний агент повинен приймати на себе», – написав керівник «Укрзалізниці».

Порошенко заборонив приватизацію «Укрзалізниці»Президент України Петро Порошенко підписав закон «Про внесення зміни до закону України «Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації», яким у тому числі забороняється приватизація ПАТ «Укрзалізниця».

Він уточнив, що в будь-якому разі буде резерв для соціально вразливих верств населення та органів державної влади.

Також в «Укрзалізниці» обіцяють вирішити проблему з кондиціонуванням і опаленням поїздів.

«Зрушили з місця проблему, що накопичувалася десятиліттями. Кондиціонування та опалення наших потягів. Що викликали цілком справедливі нарікання. Протягом двох років встановимо додаткове обладнання на 3000В і 380В. Це дозволить охолоджувати поїзди влітку перед подачею на перони й обігрівати їх взимку», – написав він.

Нагадаємо, раніше міністр інфраструктури України Володимир Омелян говорив, що заборонить «Укрзалізниці» возити пасажирів у вагонах із несправними кондиціонерами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: