У Києві на хабарі в $150 тисяч зловили суддю

Читать на русском
НАБУ викрило на хабарі в 150 тис. доларів суддю Дніпровського райсуду столиці Миколу Чауса.

Суддю Дніпровського райсуду столиці спіймали на хабарі в 150 тисяч доларів (понад 3,7 млн ​​грн).

Про це повідомила прес-служба НАБУ, передає «Слово і Діло».

«Вчора детективами Національного антикорупційного бюро України (НАБ України) під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) викрито на хабарі в 150 тис. дол. США суддю Дніпровського районного суду міста Києва Миколи Чауса», - написав на своїй сторінці в Facebook перший антикорупційний прокурор Назар Холодницький.

Його дії кваліфіковані за статтею 368 частини 4 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

СБУ ліквідувала схему привласнення державних коштівВ Кіровоградській області СБУ викрила схему з розкрадання 130 мільйонів гривень державних коштів.

Судді загрожує позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Нині, проводяться слідчі дії.   Як раніше повідомлялося, в НАБУ передані дані, що свідчать про виплату хабарів Партією регіонів ряду колишніх і нинішніх високопоставлених чиновників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: