ГПУ анонсувала масштабні арешти у вересні

Читать на русском
9 серпня Луценко повідомив про затримання А.Головача і ще чотирьох посадових осіб податкових органів часів екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка.
Олександр Клименко

Нові затримання фігурантів кримінального провадження стосовно екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка очікуються у вересні цього року.

Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Це (затримання екс-начальника податкової міліції Андрія Головача і чотирьох інших колишніх високопоставлених податківців – Ред.) – перша публічна акція Генеральної прокуратури у справі Клименко. Наступна акція відбудеться десь в наступному місяці, у вересні в зв'язку з тим, що зараз величезний пласт роботи, над яким потрібно працювати», – сказав генпрокуор.

Медяник був посередником між «ЛНР» і Україною – ЛуценкоКолишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Медяник, підозрюваний в скоєнні навмисних дій з метою зміни меж території України, займався посередницькою діяльністю між «ЛНР» і українською стороною.

Нагадаємо, що 9 серпня Луценко повідомив про затримання А.Головача і ще чотирьох посадових особи податкових органів часів екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

Затримані підозрюються в незаконному відшкодуванні ПДВ в сумі 3 млрд 166 млн 90 тис. грн підприємствам з ознаками фіктивності, «які перебували під контролем злочинної групи Януковича, Азарова, Клименко».

Раніше повідомлялося, про затримання екс-регіонала Володимира Медяника в рамках розслідування справи Єфремова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: