«Укроборонпром» збільшив поставки протитанкових комплексів для потреб ЗСУ

Читать на русском
Луч оснащує ЗСУ протитанковими ракетними комплексами (ПТРК) Стугна-П, навчально-тренувальними стендами УТС ПТРК Стугна-П і протитанковими ракетами РК-2С.
ПТРК «Стугна-П»

Державне Київське конструкторське бюро «Луч», що входить до складу ДК «Укроборонпром», збільшило обсяги виробництва продукції для потреб Збройних сил України на 37% за перше півріччя 2016 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ДК «Укроборонпром».

«Підприємство виробило для українських військових товарів, робіт і послуг на суму 115,6 млн грн, що на 31,1 млн грн більше показника першого півріччя 2015 року. Це сталося завдяки реалізації програми «Український щит», заснованої «Укроборонпромом» в 2015 році», – йдеться в повідомленні корпорації.

В рамках програми «Український щит» ДККБ «Луч» впроваджує проект з оснащення ЗСУ протитанковими ракетними комплексами (ПТРК) «Стугна-П», навчально-тренувальними стендами УТС ПТРК «Стугна-П» і протитанковими ракетами РК-2С.

«Зараз завершено перші під-етапи дослідно-конструкторської роботи в рамках створення ракети «Вільха» і нового ПТРК «Корсар», – інформує «Укроборонпром».

«Укроборонпром» анонсував створення танкобудівної корпораціїДержавний концерн «Укроборонпром» готується до створення корпорацій на основі підприємств державної власності у сфері бронетанкобудування, виробництва засобів РЕБ та боєприпасів за аналогією зі створеною раніше авіабудівною корпорацією.

Відзначається, що капітальні інвестиції в підприємство за 6 місяців 2016 склали 4,2 млн грн. Перерахування до бюджетів усіх рівнів зросла на 18,7 млн ​​грн. Фонд оплати праці виріс до 14 млн грн.

Як раніше повідомлялося, машинобудівні підприємства міста Харкова, що входять в концерн «Укроборонпром», отримали державні гарантії на залучення кредитів для виконання оборонного замовлення.

Нагадаємо, що підприємства ДК «Укроборонпром» з початку 2016 року поставили військам 1067 одиниць озброєнь.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: