«Турбоатом» виплатить дивіденди в Бюджет України

Читать на русском
На виплату дивідендів буде спрямовано 1 млрд 224 млн 563,25 тис. грн, з яких держава в особі Фонду держмайна отримає більше 921,166 млн грн.

ПАТ «Турбоатом» направить 75% прибутку, що становить понад 1,224 млрд грн, на виплату дивідендів акціонерам.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані прес-служби підприємства.

«Оскільки резервний капітал підприємства повністю сформований, акціонери вирішили направити 75% прибутку на виплату дивідендів, а решта 25% – використати відповідно до фінансових планів «Турбоатома», – інформує прес-служба ПАТ.

На виплату дивідендів буде спрямовано 1 млрд 224 млн 563,25 тис. грн, з яких держава отримає більше 921,166 млн грн.

Як повідомляється, виплата дивідендів здійсниться через депозитарну систему України в порядку, встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко запевнив, що РПЛ виборюватиме надання держзамовлення харківському «Турбоатому»Сказано 24 лютого 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

У зборах брали участь 27 акціонерів та їх представників, власники 92,0019% від загальної кількості голосуючих акцій.

Державі належить 75,22% статутного капіталу «Турбоатома» в особі Фонду державного майна України. Близько 14% належить компаніям, афілійованим з «Енергетичним стандартом» підприємця Костянтина Григоришина. Решта акцій належать міноритаріям, найбільшим з яких є «Мегабанк».

Як раніше повідомлялося, Westinghouse Electric підписала Меморандум про взаєморозуміння з ПАТ «Турбоатом», метою якого є координація та співпраця для збільшення потужності українських АЕС.

У квітні цього року стало відомо, що російський олігарх українського походження Костянтин Григоришин подав документи на отримання українського громадянства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: