Розвідка відзвітувала про втрати бойовиків на Донбасі

Читать на русском
На Донбасі зафіксовано 62 обстріли з боку противника за добу, в тому числі з артилерійських систем калібром 122 мм.

За минулу добу втрати противника в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) склали п'ять чоловік загиблими і сім пораненими.

Про це інформує на сторінці в Facebook Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України, передають «Слово і Діло».

«Загиблі зі складу 100 окремої мотострілкової бригади (Донецьк), 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) і 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, а також 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ)», – йдеться в повідомленні.

Протягом доби в зоні АТО зафіксовано 62 обстріли з боку противника, в тому числі і заборонених мінськими домовленостями артилерійських систем калібром 122 мм.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 10 серпняСитуація на сході країни станом на 00:00 10 серпня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Крім того, з території РФ в Дебальцеве зайшли 4 цистерни з паливно-мастильними матеріалами і 22 вагони з боєприпасами і обмундируванням, в Ровеньки – 6 цистерн з пально-мастильними матеріалами.

Як раніше повідомлялося, концентрація російської військової техніки в окупованому Криму та Донбасі говорить про те, що РФ планує загострення військової обстановки на період II пол. серпня – I пол. вересня, зокрема на День незалежності України.

Нагадаємо, що в результаті військових дій на сході України 498 осіб вважаються зниклими без вісті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: