Одеська влада не рекомендує відпочивальникам купатися на пляжі

Читать на русском
В результаті різкого погіршення погоди 7 серпня в Одесі за добу випало 55 міліметрів опадів, що перевищує місячну норму.

Чорне море біля берегів Одеси забруднено після сильних злив, які пройшли в регіоні 7 серпня, у зв'язку з чим влада міста просять відпочивальників тимчасово не купатись на пляжах Одеси.

Про це повідомили в одеській мерії, передає «Слово і Діло».

У мерії пояснили, що забруднення морської води пов'язане «із значними зливовими опадами», через які в акваторію пляжів міста потрапило «велика кількість поверхневих вод», включаючи нечистоти.

Міська влада побоюється спалаху інфекцій, що передаються через воду, тому рекомендують одеситам і гостям міста тимчасово утриматися від купання на місцевих пляжах. Обмеження діятимуть «до особливого розпорядження».

Мер Одеси не зміг припинити скидання стічних вод у Чорне мореМер Одеси Геннадій Труханов не вирішив питання очищення води біля дитячого табору «Молода гвардія».

В результаті різкого погіршення погоди 7 серпня в Одесі за добу випало 55 міліметрів опадів, що перевищує місячну норму. Ураганний вітер повалив дерева і залишив без світла понад 80 будинків. За час шторму співробітники Рятувально-водолазної служби врятували 97 осіб.

В цей же день в Білгород-Дністровському районі Одеської області під час спортивно-музичного фестивалю Z-Games помер чоловік. За даними рятувальників, молода людина загинула через удар блискавки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: