«Влада» Криму просить туристів поки не їхати на півострів

Читать на русском
Так звана влада Криму просить туристів утриматися від поїздок в найближчі дні, оскільки можливі черги до 10 годин.
Фото: news.mail.ru

Так звана влада Криму просить туристів утриматися від поїздок на півострів в найближчі дні.

Таке повідомлення розміщене на сайті підконтрольній Росії адміністрації Керчі, передає «Слово і Діло».

«Керченська поромна переправа працює з піковим навантаженням. У зв'язку з великим напливом туристів адміністрація міста попереджає про можливі черги на лінії Крим – Кавказ до 10 годин», – йдеться у заяві.

На адмінкордоні з Кримом зафіксовано проліт вертольоту Мі-8У Держприкордонслужбі України заявили, що на адміністративній межі над тимчасово окупованою територією АР Крим зафіксовано проліт російського вертольоту Мі-8.

Зазначимо, що на адміністративній межі з анексованим Кримом окупанти блокують пункт пропуску «Каланчак», на «Чаплинці» пропускають лише на півострів, а «Чонгар» працює в обидва боки.

Речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян написав у Facebook, що відзначається висока активність російських Збройних сил поблизу адміністративної межі з анексованим Кримом.

Крім того, кримська активістка Ліза Богуцька у ефірі телеканалу «112-Україна» розповіла, що так звана «влада» окупованого Криму заявила, що закриття кордону пов'язане з втечею диверсантів або дезертирів.

«При втечі з частини, вони захопили з собою зброю, вбили якихось прикордонників, щось таке. Навіть розвішані оголошення в Джанкої про те, що розшукуються ці люди. Вони одягнені у військову форму російських чи то прикордонників, чи то фсбшників. У зв'язку з цим, нібито поки їх не знайдуть, буде кордон закритий», – розповіла Богуцька.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: