Путін вніс до Держдуми угоду про розміщення авіагрупи в Сирії

Читать на русском
У РФ мають намір безстроково розміщати російські авіагрупи на безоплатній основі в районі аеродрому Хмеймім в сирійській провінції Латакія.

Президент РФ Володимир Путін вніс на затвердження в парламент угоду про розміщення на території Сирії російської авіаційної групи.

Відповідний документ розміщений в електронній базі нижньої палати Держдуми РФ, передає «Слово і Діло».

У тексті угоди йдеться про безстрокове розміщення російської авіагрупи на безоплатній основі в районі аеродрому Хмеймім в сирійській провінції Латакія.

Раніше російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв схвалив угоду про розміщення авіагрупи і розпорядився представити документ Путіну.

Росія майже ніколи не припиняла вогонь на Донбасі – Washington PostРосійська армія на Донбасі майже ніколи не дотримувалась режиму припинення вогню повністю, незважаючи на зобов'язання Росії відтягнути всю зброю назад від лінії фронту і помістити її під моніторинг

У разі розірвання угоди, сторони можуть припинити дію документа, проінформувавши іншу сторону в письмовій формі. Тоді застосування угоди припиняється після закінчення року з дня отримання такого повідомлення другою стороною.

Сожержаніе документа стало відомо вже через три місяці після початку військової операції російських ВКС в Сирії.

Нагадаємо, що стало відомо, про що можуть домовитися Путін і Ердоган.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: