ГПУ викликала на допит Порошенка, Парубія, Турчинова та інших

Читать на русском

Генеральна прокуратура викликала на допит у справі Євромайдану представників української влади.

Генеральна прокуратура України викликала на допит у справі Євромайдану Президента, спікера Ради, секретаря РНБО, і інших.

Як передає «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в Facebook написала прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган.

Луценко повідомив про зрушення у справі розстрілів на МайданіПід час брифінгу в Тернополі генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що вже в цьому році, всі винні «беркутівці» будуть заочно засуджені.

За її словами, слідчі ГПУ запрошують в якості свідків багатьох політиків і посадових осіб, які можуть повідомити важливу для слідства інформацію про події на Евромайдане. Така інформація, зазначає Сарган, матиме важливе значення у розслідуванні кримінальної виробництва і з'ясування істини.

«В якості свідків тих подій, протягом серпня поточного року в Департамент спецрозслідування Генпрокуратури запрошені, зокрема, Петро Порошенко, Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов, Віталій Кличко, Андрій Парубій та інші», - додала прес-секретар.

Нагадаємо, вчора ЗМІ писали, що Генпрокуратура викликає на допит президента Петра Порошенка в справі Майдану. Крім того, на допити також викликають екс-прем'єра Арсенія Яценюка і нинішнього секретаря РНБО Олександра Турчинова. Прес-секретар мера столиці пізніше підтвердила виклик Віталія Кличка в ГПУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: