Суд заарештував екс-регіонала Медяника до 4 жовтня

Читать на русском
Володимира Медяника заарештували на 60 діб в межах розслідування кримінального провадження колишнього нардепа Олександра Єфремова

Печерський районний суд Києва сьогодні обрав запобіжний захід екс-регіоналу Володимиру Медянику.

Його затримали в рамках кримінального провадження проти Олександра Єфремова, у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб.

Про це повідомляє 24 канал, передає «Слово і Діло».

Відзначимо, що Медяника підозрюють у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України в порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків (ст. 110 ч. 3 Кримінального кодексу), а також скоєнні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації ЛНР (ст . 258-3 ч. 1 Кримінального кодексу).

Нагадаємо, що раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що в рамках справи заарештованого екс-голови фракції «Партії Регіонів» Олександра Єфремова затриманий наступний фігурант – колишній народний депутат від «Партії Регіонів» Володимир Медяник.

Відзначимо, що Володимир Медяник родом з Луганська, обрався до Верховної Ради в 2012 році по мажоритарному округу, який включає частину Луганська і Краснодона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: