Харківський танковий завод наростив виробництво танків в 4 рази

Читать на русском
Харківський бронетанковий завод за перше півріччя передав у війська 25 одиниць бронетехніки.

Харківський бронетанковий завод, який входить до складу держконцерну «Укроборонпром», в першому півріччі справив 25 танків.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр «Укроборонпрому».

«Укроборонпром» анонсував створення танкобудівної корпораціїДержавний концерн «Укроборонпром» готується до створення корпорацій на основі підприємств державної власності у сфері бронетанкобудування, виробництва засобів РЕБ та боєприпасів за аналогією зі створеною раніше авіабудівною корпорацією.

«У першому півріччі 2016 ХБТЗ передав для потреб ЗСУ 25 одиниць бронетанкової техніки: 13 танків Т64БВ і 12 Т80БВ на загальну суму 82,3 млн грн. У порівнянні з аналогічним періодом 2015 року (6 танків на суму 12,5 млн грн) в цьому році випущено майже в 4 рази більше танків для українських військових», - повідомив директор підприємства Олександр Глушко.

У концерні відзначають, що за 2 роки «Укроборонпром» передав 12 716 одиниць озброєння і військової техніки для силових відомств України. Починаючи з 3 кварталу 2014 року, українська армія отримала від «Укроборонпрому» 8012 одиниць нової і модернізованої техніки та 4704 одиниці відремонтованих ОВТ.

Нагадаємо,раніше партія з десяти бронемашин «Дозор-Б» була виготовлена й успішно прийнята військовими представництвами Харкова та Львова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: