Геращенко назвала кількість зниклих безвісти на Донбасі

Читать на русском
На сьогодні в полоні бойовиків на сході залишається 107 українців, а в тюрмах Росії знаходиться ще 10 політув'язнених українця.

В результаті військових дій на сході України 498 осіб вважаються зниклими без вісті.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, передає «Слово і Діло».

«Ми працюємо, щоб для всіх родичів заручників і для рідних зниклих без вісті були хороші новини (зниклих без вісті зараз – 498 осіб, з них 345 – цивільні) ... Це дуже важкий процес», – пише вона.

Заступник голови ВР підкреслила, що постійно інформує родичів зниклих людей про хід пошуку та інші деталі.

Геращенко також поінформувала, що на сьогодні в полоні бойовиків на сході залишається 107 українців.

Геращенко назвав кількість росіян, які воювали на ДонбасіЗа даними проекту «Миротворець», на окупованих територіях сходу України було задіяно в бойових операціях близько 50 тис. громадян Російської Федерації.

«Зараз в заручниках у ОРДЛО залишається 107 осіб, з них 64 військових, інші цивільні. На останній мінській зустрічі вдалося підтвердити наявність вже 45 осіб з цього списку, а не 20, як стверджували бойовики раніше. Це велика і важка робота – знайти людину», – пише вона.

Крім утримуваних в заручниках у в'язницях РФ залишається 10 політв'язнів українця.   Раніше повідомлялося, що протягом року за результатами Мінських переговорів звільнили близько 80 осіб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: