На Донбасі загинули українські військові – Лисенко

Читать на русском
За словами спікера Адміністрації Президента з питань АТО Андрія Лисенка, на Донбасі загинули троє українських військових.
Андрій Лисенко

Спікер Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що за минулу добу на Донбасі загинули троє українських військових, ще четверо отримали поранення.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Лисенко заявив сьогодні на брифінгу.

«За минулу добу внаслідок активних бойових дій троє українських військовослужбовців загинули, четверо отримали поранення. Висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблих воїнів», - сказав Лисенко.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 7 серпняСитуація на сході країни станом на 7 серпня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Також він додав, що незаконні збройні формування порушили режим тиші і обстріляли позиції сил АТО 53 рази, зокрема, 5 разів на луганському напрямку, 23 - на донецькому і 25 - на маріупольському. Бойовики застосовували при цих обстрілів і заборонену Мінськом зброю

На луганському напрямку бойовики порушили режим тиші в с. Кримське і в Попаснянському районі. Все обстріли були нетривалими, важке озброєння не застосовувалося.

На донецькому напрямку найбільш активні бойові дії були в Зайцевому, Новоселівці Другій, Авдіївці, переважно в світлу пору доби. «На цих та інших рубежах сили АТО відкривали вогонь у відповідь. В цілому НВФ вчора вели вогонь по всьому фронту, спокійних ділянок немає», - заявив Лисенко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: