Луганських бойовиків привели в повну бойову готовність – розвідка

Читать на русском
У Міноборони України пояснюють приведення бойовиків в боєготовність замахом на Плотницького.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявляє, що бойовики так званої «ЛНР» приведені в повноті боєготовність.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ГУР.

Розвідники повідомили, що в зв'язку з замахом на Ігоря Плотницького противником проводяться контрдиверсійні заходи і приведені у вищий ступінь бойової готовності з'єднання та військові частини 2 АК (Луганськ) Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу (Ростов-на-Дону) ВС РФ.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 7 серпняСитуація на сході країни станом на 7 серпня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Також розвідка помітила ротацію передових підрозділів, поповнення боєприпасів і здійснюється розвідка переднього краю сил АТО на Слов'янському та Донецькому напрямках. У ГУР додали, що з метою приховування від Місії ОБСЄ, бойовики перекидають на передові позиції бойову техніку, заборонену Мінську домовленостями, в нічний час.

Українською стороною також надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, самохідних артилерійських установок, артилерійських систем калібром більше 100 і 122-мм, ракетних систем залпового вогню «Град» в районах н.п. Бугаївка, Макіївка, Первомайськ, Горлівка, Донецьк і Безіменне.

Нагадаємо, 6 серпня в Луганську підірвали автомобіль «глави» так званої «Луганської народної республіки» Ігоря Плотницького, який знаходиться в обласній лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: