Джанкой оточений військовими з танками та технікою

Читать на русском
Перший заступник голови Меджлісу кримських татар Наріман Джелял повідомив, що на півночі окупованого Російською Федерацією Криму зібралася велика кількість російських військових.

Перший заступник голови Меджлісу кримських татар Наріман Джелял повідомив, що на півночі окупованого РФ Криму зібралася велика кількість російських військових.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Очевидці повідомляють про великі групи російської військової техніки, які перебувають в районі Армянська і Джанкоя. Сам Джанкой оточений військовими з танками та іншою технікою», - написав Джелял.

Раніше, спікер Державної прикордонної служби України Олег Слободян заявив, що Росія перекидає військову техніку і особовий склад з Краснодарського краю до адмінкордону Криму.

Військовий експерт В'ячеслав Білоус, в коментарі «Слову і Ділу» констатував, що РФ поступово перетворює півострів в тотальну військову базу.

«Ми пам'ятаємо, що до моменту оголошення незалежності України Севастополь був закритим містом. Зараз південне узбережжя можуть взагалі закрити для туристів, так як це вимагає маскування тих сил, засобів, які хоче розмістити там РФ», - припустив експерт.

Як повідомили сьогодні в Держприкордонслужбі, РФ закрила кордон з Кримом, в Херсонській області призупинено пропуск громадян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: