В СБУ перевірять листування українських телеканалів із «ДНР»

Читать на русском

Служба безпеки України перевірить переписку співробітниці квазіміністерства ДНР Тетяни Єгорової з представниками українських телеканалів, яка днями була оприлюднена в Інтернеті.

Служба безпеки України повідомила про намір перевірити листування співробітниці «Міністерства державної безпеки» так званої «ДНР» Тетяни Єгорової з представниками українських телеканалів, яка днями була оприлюднена в Інтернеті.

Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі СБУ, передає «Слово і Діло».

У спецслужбі відзначили, що будь-які коментарі щодо переписки давати поки рано. Це буде можливо лише після перевірки листування.

Також у відомстві нагадали, що креативний продюсер «Інтера» Марія Столярова була вигнана з України саме після того, як була викрита її співпраця з терористичними організаціями.

«Хочемо також нагадати, що Марія Столярова була вигнана з нашої держави після того, як була викрита в співпраці з терористичними організаціями», – додали в прес-службі СБУ.

З листування випливає, що працівники каналів «Інтер», «Україна» та «Донбас» затверджували з представниками незаконної організації «ДНР» тексти в сюжетах своїх матеріалів.

Нагадаємо, раніше українські хакери зламали пошту співробітниці так званого «Міністерства державної безпеки ДНР» Тетяни Єгорової й виявили листування з російським журналістом Леонідом Муравйовим, а також працівниками каналів «Інтер» та «Донбас». Переписка датована травнем 2015 року. Справжність цих матеріалів встановити наразі неможливо.

Як повідомлялося раніше, сайт «Миротворець», який публікував списки українських і зарубіжних журналістів, що отримали акредитацію на окупованих територіях Донбасу, став офіційним ЗМІ в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: