Ситник не став транслювати конкурси до НАБУ онлайн

Читать на русском
Артем Ситник провалив обіцянку вести онлайн-трансляції конкурсних відборів на посади в НАБУ.
Артем Ситник

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник ще 19 квітня 2015 року пообіцяв, що конкурси на заміщення вакантних посад в НАБУ транслюватимуться в режимі онлайн, щоб кожен бажаючий зміг простежити, як проходив конкурс від початку й до оголошення результатів.

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України
Ситник обіцяє, що конкурси на заміщення вакантних посад в НАБУ транслюватимуть онлайнСказано 19 квітня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Слово і Діло» уважно стежило за виконанням цієї обіцянки. Згідно з листом Ситника від 2 липня 2016 року, відповідно до порядку проведення відкритого конкурсу для визначення посади в НАБУ, прозорість конкурсу забезпечується відкритістю конкурсного відбору та обов'язковим інформуванням громадськості шляхом публікації інформації про вакантні посади, основні вимоги до кандидатів на вакантні посади, процедури, етапи, терміни проведення конкурсу та його результати на офіційному сайті НАБУ.

ГПУ проводить обшук у НАБУГенеральна прокуратура України вирішила провести обшук у Національному антикорупційному бюро.

При цьому відеофіксація та онлайн-трансляції конкурсів не передбачені. «Відеофіксація може здійснюватися в окремих випадках лише для внутрішнього користування», – повідомляється в листі.

З огляду на вищесказане, «Слово і Діло» надає цій обіцянці статус «не виконано».

Це одна з 6 провалених обіцянок Ситника. Всього на рахунку директора НАБУ 16 зобов'язань. Рівень його відповідальності – 43%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: