Холодницький розповів, коли оголосить вироки у справі Онищенка

Читать на русском
Керівник САП Назар Холодницький вважає, що з 8 серпня правоохоронці зможуть добиватися арешту депутата-втікача Олександра Онищенка.

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький вважає, що 8 серпня правоохоронці зможуть заарештувати депутата-втікача Олександра Онищенка.

Про це він заявив в ефірі «5 каналу», передає «Слово і Діло».

«Ми робимо все, щоб процедура було чітко дотримана. Тому викликали на 2 серпня, за три дні до виклику. 2 серпня він не з'явився, викликали на 5 серпня, за три дні до виклику», – повідомив Холодницький.

«Ще троє підозрюваних погодилися співпрацювати. Зараз вичитують угоди. Їхні свідчення перевіряють. Встановлюють майно основних фігурантів справи. Процес іде. Думаю, до кінця вересня-початку жовтня зможемо продемонструвати суспільству повну картину зі свідченнями, з вироками та з тими твердженнями, які підводять до вершини цієї піраміди», – зазначив він.

Нагадаємо, що нардеп Олександр Онищенко підозрюється в створенні газової схеми з відмивання державних коштів. 5 липня Верховна Рада зняла з нього недоторканність. 27 липня генпрокурор Юрій Луценко підписав повідомлення про підозру Онищенку.

Раніше Олександр Онищенко заявляв, що отримав посвідку на проживання у Великобританії й мешкає в Лондоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: