Україна та Малайзія врегулювали питання подвійного оподаткування

Читать на русском
Угода регулює збір податків на доходи, які стягує держава, його адміністративно-територіальні одиниці та місцеві органи влади.

Україна та Малайзія підписали міжурядову угоду про запобігання податковим ухиленням на доходи, а також уникнення подвійного оподаткування.

Угоду підписали міністр закордонних справ України Павло Клімкін та міністр фінансів Малайзії Датук Джохарі бін Абдул Гані, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Угода регулює збір податків на доходи, які стягує держава, його адміністративно-територіальні одиниці та місцеві органи влади незалежно від способу їх стягнення.

МВФ розглянув варіанти підвищення зарплат українським податківцямДелегація МВФ із представниками Міністерства фінансів України розглянула шляхи реформування Державної фіскальної служби, в тому числі підвищення заробітних плат співробітникам за рахунок оптимізації штату.

У додатку до документа також прописані умови уникнення подвійного оподаткування в Україні та Малайзії, порядок оподаткування дивідендів, відсотків, роялті, доходів від відчуження майна тощо. Визначено окремі умови оподаткування пенсій, доходів державних службовців, артистів, спортсменів і студентів.

Сьогодні стало відомо, що Кабмін знову планує підвищити акциз на алкоголь і сигарети.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: