ГПУ викликала Азарова на допит у справі Онищенка

Читать на русском

Генеральна прокуратура викликала на допит екс-прем'єр-міністра Миколу Азарова та його сина Олексія.

ГПУ викликала на допит Миколу Азарова та його сина Олексія. Виклик пов'язаний із кримінальним провадженням, порушеним за фактами незаконного заволодіння майном, яке належить «Укрнафті» та «Укргазвидобуванню», на загальну суму 2 млрд гривень.

Таке повідомлення з фотокопіями оригіналів прокурорської повістки оприлюднено на сайті Генпрокуратури, передає «Слово і Діло».

Як вказується, виклик пов'язаний із кримінальним провадженням, порушеним за фактами незаконного заволодіння групою осіб під керівництвом колишнього президента Віктора Януковича в 2010-2014 роках майном, яке належить «Укрнафті» та «Укргазвидобуванню», на загальну суму 2 млрд гривень.

За цією ж справою викликані ще кілька людей – колишній заступник голови правління «Нафтогазу» Сергій Кацуба, який має статус підозрюваного, колишній начальник газового департаменту Міненерго Ігор Кірюшин, його заступник Костянтин Бородін, колишній в. о. голови правління «Брокбізнесбанку» (належав Сергію Курченко) Петро Пекур і житель Харкова Денис Ніколаєнко.

Нагадаємо, що на початку липня народні депутати України проголосували за зняття недоторканності та дозвіл на арешт нардепа Олександра Онищенка, головного фігуранта справи про розкрадання в ПАТ «Укргазвидобування».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: