Зубко розповів, скільки українців скористаються «теплими кредитами»

Читать на русском
За словами Геннадія Зубка, Кабмін додатково виділив на теплі кредити для населення 100 млн гривень.
Геннадій Зубко

Віце-прем’єр міністр – міністр регіонального розвитку та ЖКГ Геннадій Зубко заявив, що до програми «теплих кредитів» на енергозбереження долучаться 200 тисяч українських сімей.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Мінрегіону.

Зазначається, що додаткове виділення 100 млн гривень дозволило відновити роботу програми з надання «теплих кредитів». Загалом на цю програму в Держбюджеті-2016 закладено 793 млн гривень.

КМДА виділила кошти на «теплі кредити» для киянКиївська міська державна адміністрація виділить 4 мільйони гривень на теплі кредити для мешканців столиці.

«Нам потрібно щонайменше 2-2,5 млрд гривень спрямовувати на мотивацію енергоефективності. Близько 100 тисяч багатоповерхівок підлягають термомодернізації. 70% із близько 7,5 млн індивідуальних домогосподарств також підлягають модернізації. Держава витратила 343 млн гривень у 2015 році й 100 тисяч сімей долучилися до цієї програми. Цього року долучаться ще близько 200 тисяч сімей», – сказав міністр.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України призупинив реалізацію програми з відшкодування 30% витрат на матеріали для підвищення енергоефективності квартир та приватних будинків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: