Трамп хоче звільнити Манафорта, який радив скандальні заяви щодо Криму

Читать на русском
Пол Манафорт раніше обслуговував політичні інтереси Партії регіонів України та особисто екс-президента Віктора Януковича.
Дональд Трамп, Хілларі Клінтон, Біл Клінтон

Кандидат у президенти США Дональд Трамп розглядає можливість звільнення головного радника на виборах Пола Манафорта через дезінформацію, яка призвела до скандальних заяв кандидата щодо Криму та України загалом.

Про це пише у себе на сторінці в Facebook директор Центру перспективи Східної Європи Микола Воробйов, передає «Слово і Діло».

«За останньою інформацією, після скандальних заяв про Україну Трамп всерйоз вирішив змістити свого головного радника на виборах Пола Манафорта, мовляв, той підставив свого шефа суперечливою інформацією щодо України», – пише експерт.

Постпред України в ООН прокоментував заяву Трампа щодо КримуУкраїнський постпред при ООН Володимир Єльченко закликає не перебільшувати значення заяви Дональда Трама щодо Криму.

За його словами, тут не обійшлося без внутрішнього інформування оточення Трампа та українського сліду.

Нагадаємо, що Пол Манафорт раніше обслуговував політичні інтереси «Партії регіонів» та особисто екс-президента Віктора Януковича.

Як повідомлялося раніше, кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що в результаті спроб Штатів втрутитися й силою повернути Україні контроль над окупованим Росією Кримом може розпочатися Третя світова війна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: