Соратник Джемілєва став заступником Саакашвілі

Читать на русском
Заступником голови Одеської обласної державної адміністрації з питань охорони здоров'я та соціального забезпечення буде Арсен Жумаділов.

У одеського губернатора Міхеіла Саакашвілі з'явився новий заступник. Вакантну посаду в ОДА посів соратник Мустафи Джемілєва та колишній глава Біляївської РДА Арсен Жумаділов.

Він переміг у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади заступника голови Одеської обласної державної адміністрації, повідомив керівник прес-служби Одеської ОДА Юрій Жаров, передає «Слово і Дело».

«Конкурсна комісія, створена Міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, визнала перемогу в конкурсному відборі Жумаділова, який успішно керує Біляївською райдержадміністраціею Одеської області, а до того очолював приватні підприємства та працював завідувачем відділом забезпечення діяльності уповноваженого Президента України в справах кримськотатарського народу», – зазначив Жаров.

Суперником Жумаділова був голова Української медичної асоціації Вадим Арістов.

Нагадаємо, днями Саакашвілі прокоментував звільнення з-під варти голови наглядової ради Одеського припортового заводу Сергія Переломи, а також першого заступника голови ОПЗ Миколи Щурикова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: