СБУ попередила багатомільйонну контрабанду в Росію

Читать на русском
Служба безпеки України попередила контрабанду товарів у Росію на загальну суму 3 мільйони гривень.

У Луганській області працівники Служби безпеки України попередили контрабанду товарів у Росію на загальну суму три мільйони гривень.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

У СБУ назвали кількість російських компаній, які співпрацюють з окупованим ДонбасомУ Службі безпеки оголосили дані щодо співпраці підприємств, розташованих на непідконтрольній частині Донбасу, з російськими компаніями.

Повідомляється, що зловмисники зберігали вантаж перед переправленням через кордон в орендованому гаражі на промисловому об'єкті в селі Новобіла Новопсковського району. Під час обшуків у приміщенні працівники СБУ спільно з поліцією, прикордонниками та працівниками фіскальної служби вилучили велику кількість запчастин до сільськогосподарської техніки, потужний багатопрофільний електродвигун, генератор і партію біологічних харчових добавок.

За оперативною інформацією спецслужби, контрабандисти найближчим часом планували переправити товар у Росію поза митними пунктами пропуску. Проти них порушено кримінальне провадження за ст. 212 Кримінального кодексу України, триває досудове слідство.

Нагадаємо, раніше Служба безпеки України припинила незаконний видобуток будівельного природного каменю піщаника, організовану в промислових масштабах у Костянтинівському районі Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: