Експерт: Савченко – яскравий приклад того, що не має бути жодних «ікон»

Читать на русском
Михайло Дяденкополітолог

Якби Савченко не було, то її, напевно, варто було б вигадати.

Таку думку в комментанріі «Слову і Ділу» висловив політолог Михайло Дяденко, аналізуючи прес-конференцію Надії Савченко, на якій прозвучали одіозні заяви.

«Певною мірою, феномен Савченко був корисним для України, але він принесе чимало всіляких проблем. Вже вкотре в дуже яскравій та гострій формі зараз відбувається демонстрація того, що не має бути жодних «ікон» і кумирів, а наше життя може змінитися лише тоді, коли ми самі почнемо щось робити. Наприклад, голосувати відповідально й за правильних політиків, виходячи з того, що вони зробили», – міркує Дяденко.

Крім того, за словами експерта, Савченко стає проблемою для «Батьківщини».

Дієта з політичними гаслами: соцмережі обговорюють заяву Савченко про голодуванняНадія Савченко на прес-конференції знову оголосила голодування. Українці в соцмережах не залишили без уваги гучні слова народного депутата.

«Батьківщина» піариться на питанні тарифів, давно має свою чітку позицію, вигідну для неї. Зараз Савченко руйнує все своїми неоднозначними та гострими заявами. Звісно, що народне обурення, яке вже спостерігається, певним чином позначається й на «Батьківщині». Якщо Надія Савченко продовжуватиме діяти так само, то її, скоріш за все, просто попросять піти з фракції», – вважає політолог.

Резюмуючи, експерт зазначив, що жодного політичного майбутнього в Савченко бути не може.

Як відомо, сьогодні на прес-конференції народний депутат Надія Савченко закликала в односторонньому порядку розпочати відпускати полонених бойовиків, зажадала змінити Конституцію та пообіцяла провести акції протесту на Банковій.

При цьому сама вона заявила, що ще не вирішила, чи залишатися їй у фракції Тимошенко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: