Дієта з політичними гаслами: соцмережі обговорюють заяву Савченко про голодування

Читать на русском

Надія Савченко на прес-конференції знову оголосила голодування. Українці в соцмережах не залишили без уваги гучні слова народного депутата.

Сьогодні народний депутат від фракції «Батьківщини» Надія Савченко провела велику прес-конференцію, на якій знову зробила низку скандальних заяв.

Найбільшу увагу українців привернула заява про те, що Савченко знову оголошує голодування на знак протесту проти бездіяльності тих, хто «перебуває при владі всього світу», в звільненні полонених українців.

Користувачі соціальних мереж відразу ж почали обговорювати гучні слова народного депутата. «Слово і Діло» прослідкувало за реакцією українців.

Політичний оглядач та аналітик Павло Нусс на своїй сторінці написав: «У Савченко примітивні політконсультанти. Надія та її команда щодня фіксують значне падіння її політичного рейтингу через безглузді але гучні висловлювання, й нічого іншого не могли придумати ті, хто формує її образ, крім прес-конференції, мітингу під стінами АП та оголошення чергового етапу голодування центральної особистості в схемі».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: