«Самопоміч» про Савченко: не треба зачаровуватися, щоб потім не розчаровуватися

Читать на русском
Не варто коментувати висловлювання людини, яка говорить словами Медведчука та інших проросійських людей.
Роман Семенуха

Санкції проти Росії мають бути посилені, а заяви народного депутата від фракції «Батьківщини» Надії Савченко не варті того, щоб їх коментувати.

Про це заявив народний депутат від фракції «Самопомочі» Роман Семенуха, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Я не розумію, чому ми всі повинні коментувати, що сказала Савченко. Я не маю, чим коментувати висловлювання людини, половину яких вона говорить словами Медведчука та інших проросійських людей», – додав він, зазначивши, що не потрібно зачаровуватися, щоб потім не розчаровуватися.

Образ Савченко дуже легко ламається – експертПоліттехнолог прокоментувала підсумки переговорів Савченко та Порошенка, після яких нардеп заявила, що Президент працює на вищому щаблі, незважаючи на те, що фракція «Батьківщини» зараз веде критичну риторику на його адресу.

Нардеп додав, що Україна має вимагати від Заходу, в тому числі від Євросоюзу, не продовження санкцій із першого січня 2017 року, а їх посилення, оскільки сьогодні вони не досягають політичної мети.

«Треба говорити про те, що Росія категорично відмовляється виконувати Мінські домовленості, а саме в моментах припинення вогню, відведення військ, щодо обміну полоненими всіх на всіх», – вважає він.

Сьогодні стало відомо, що Надія Савченко оголосила голодування на знак протесту проти бездіяльності у визволенні полонених.

«Слово і Діло» зафіксувало 40 обіцянок Романа Семенухи, з яких він виконав 12. Коефіцієнт відповідальності політика – 30%. Із повним переліком обіцянок народного депутата можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: