Кістіон назвав суму коштів на відновлення доріг Донбасу

Читать на русском
За словами віце-прем'єра Володимира Кістіона, відновлення потребують 2 тисячі кілометрів доріг на Донбасі.
Володимир Кістіон

Віце-прем'єр-міністр України Володимир Кістіон заявив, що на відновлення зруйнованих доріг Донецької та Луганської областей необхідно 7 мільярдів гривень.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Кістіон розповів у інтерв'ю газеті «Голос України».

«Орієнтовна сума коштів на відновлення вимірюється мільярдами. Це приблизно 7 млрд грн», – сказав віце-перем'єр і додав, що протяжність доріг, зруйнованих унаслідок бойових дій, становить майже 2 тис. км.

У СЦКК розповіли про відновлення інфраструктури ДонбасуСпільний центр контролю та координації питань припинення вогню й стабілізації лінії розмежування сторін продовжує планове відновлення інфраструктури Донбасу.

Також Кістіон зазначив, що в регіонах сильно постраждало й залізничне господарство. «В зоні проведення АТО більше тисячі об'єктів залізничної інфраструктури потребують відновлення. У поточному році ми плануємо почати відновлення частини цих об'єктів на підконтрольній території України, на що потрібно 350 млн грн», – сказав віце-прем'єр.

Нагадаємо, 13 липня Кабінет міністрів України ухвалив постанову про виділення 105 млн 500 тис. грн на відновлення Донецької області. 88 мільйонів із цієї суми підуть на відновлення зруйнованих мостів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: