В АП розповіли про втрати ЗСУ на Донбасі

Читать на русском
Минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції жоден військовий не загинув, двоє українських захисників отримали поранення.
Олександр Мотузяник

Спікер Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що за минулу добу на Донбасі отримали поранення двоє українських військовослужбовців.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це він розповів сьогодні на брифінгу.

Мотузяник також зазначив, що за минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув. Спікер також додав, що на луганському напрямку проросійські бойовики 4 рази обстрілювали українські позиції.

Бойовики продовжують вести розвідку позицій сил АТО – ГУРЧлени незаконних збройних формувань використовують російські безпілотники для розвідки українських позицій.

На донецькому напрямку по українських військових окупанти випустили 160 мін, що є рекордною кількістю за це літо, зазначив Мотузяник.

На маріупольському напрямку бойовики активно застосовували важке озброєння, випустивши 134 міни. Тривалість обстрілів становила від 15 хвилин до 2 годин.

Нагадаємо, за минулу добу російські окупаційні війська 54 рази відкривали вогонь по підрозділах сил АТО, в тому числі із забороненої Мінськими угодами зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: