Експерт назвав мотиви «гучних затримань» ГПУ

Читать на русском
Микита Потураєвполітолог

Потрібно розуміти, що все, що ініціює Луценко, має працювати на підвищення рейтингу АП.

Таку думку в коментарі «Слову і Ділу» висловив політолог Микита Потураєв, аналізуючи гучні затримання ГПУ, які відбуваються останнім часом.

«У червні рейтинги АП були критичними. Генпрокурор, який позиціонує себе як людина Президента і є таким від початку до кінця, робить усе для покращення іміджу АП та особисто Президента. Він виконує волю Глави держави», – констатував Потураєв.

До того ж, на тлі справ Майдану, боротьби з корупцією запит суспільства на розслідування та справедливість нікуди не подівся. Зрозуміло, що гучні справи, гучні посадки, звіти НАБУ мають показати суспільству, що влада діє.

«Населення, звісно, схильне піддаватися на маніпуляції, але не настільки, й чутки про дрімучий народ, якими, ймовірно, керуються на Банковій та Грушевського, перебільшені. Народ не так дурний, як комусь хотілося б. Скласти два і два населення може», – зазначив спеціаліст.

За його словами, вже очевидно, що жодної системності ані в боротьбі з корупцією, ані в боротьбі з «ворогами України» немає.

«Гучні затримання Онищенка, Василишина та Єфремова навряд чи переконають суспільство. Це чергова історія», – констатував експерт.

Нагадаємо, 29 липня правоохоронці затримали Олександра Єфремова в аеропорту «Бориспіль». Колишнього «регіонала» підозрюють у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: