Супрун дозволили обрати керівництво МОЗ – Розенко

Читать на русском
Супрун знає, як працюють системи охорони здоров'я в світі та які проблеми існують у системі охорони здоров'я України.
Уляна Супрун

**Виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун отримала можливість самостійно підібрати керівну команду МОЗ.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко на прес-конференції, представляючи Супрун журналістам, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Уляна Супрун отримала карт-бланш на формування своєї команди в МОЗ. Найближчим часом вона представить команду», – сказав він.

Розенко підкреслив, що Супрун «знає, як працюють системи охорони здоров'я в світі та які проблеми існують у системі охорони здоров'я України».

Своєю чергою, Супрун заявила, що Міністерство охорони здоров'я не має бути міністерством лікарів або міністерством пацієнтів. Це має бути Міністерство охорони здоров'я.

Нова в. о. голови МОЗу: що ми знаємо про Уляну Супрун?Медик, волонтер, громадський активіст – що ми знаємо про біографію нового виконувача обов'язків міністра охорони здоров'я України?

За словами віце-прем'єр-міністра, перед МОЗ стоїть низка завдань, в числі яких розвиток первинної медичної допомоги, запровадження госпітальних округів, перехід на нову систему фінансування охорони здоров'я та удосконалення екстреної медичної допомоги.

Нагадаємо, що постановою №550 від 27 липня Кабінет міністрів призначив заступника міністра охорони здоров'я Уляну Супрун тимчасовим виконувачем обов'язків глави МОЗ із 1 серпня.

«Слово і Діло» зафіксувало 89 обіцянок Павла Розенка, 39 з яких він виконав. Коефіцієнт відповідальності віце-прем'єр-міністра України – 44%. З повним переліком обіцянок політика можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: