НАЗК та Держфінмоніторинг разом боротимуться з корупцією

Читать на русском
НАЗК і Держслужба фінансового моніторингу підписали угоду про співпрацю в боротьбі з корупцією та відмиванням коштів.

Національне агентство з питань запобігання корупції та Державна служба фінансового моніторингу підписали Угоду про міжвідомче та інформаційне співробітництво з метою підвищення ефективності впровадження заходів, спрямованих на запобігання корупції, а також на протидію відмиванню коштів та фінансуванню тероризму.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Урядовий портал».

В рамках підписаної Угоди голови відомств домовилися про надання взаємної допомоги у розробці проектів, обмін досвідом та інформацією у сфері запобігання корупції, протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму, здійснення спільних заходів із підвищення кваліфікації працівників, надання допомоги в розробці та запровадженні ефективних моделей навчання працівників.

НАЗК отримало перших дозорних антикорупціонерівКонкурсна комісія відібрала перших 13 осіб до апарату Національного агентства з питань запобігання корупції за результатами співбесіди, яка пройшла 30 червня.

Під час підписання Угоди сторони відзначили, що конструктивне співробітництво та дієвий інформаційних обмін є запорукою впровадження ефективних організаційних та практичних заходів щодо запобігання та протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та корупції в Україні.

Нагадаємо, 20 липня міністр юстиції України Павло Петренко та керівник Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак підписали меморандум про співробітництво та обмін інформацією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: