Турбота про рівень ґрунтових вод залишилася виключно в передвиборчій програмі Деркача

Читать на русском
Народний депутат Андрій Деркач провалив обіцянку щодо підняття на державному рівні питання щодо зниження ґрунтових вод.
Андрій Деркач

Позафракційний народний депутат Андрій Деркач так і не ініціював на державному рівні питання зниження рівня ґрунтових вод у північних регіонах України.

Зробити це він обіцяв ще напередодні останніх парламентських виборів, у програмі, зареєстрованій 25 вересня 2014 року, нагадує «Слово і Діло».

Обранець 159-го виборчого округу тоді обіцяв порушувати «на держаному рівні проблеми зниженні рівня ґрунтових вод у північних районах, утилізації твердих побутових відходів», контролювати питання заліснення територій та сівозмін сільськогосподарських земель.

Андрій ДеркачНародний депутат України
Деркач пообіцяв порушити на державному рівні проблеми зниження рівня грунтових водСказано 25 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Однак, станом на 29 липня 2016 року жодного відповідного законопроекту чи депутатського запиту Андрій Деркач так і не подав, через що «Слово і Діло» присвоює цій обіцянці статус «не виконано».

Нагадаємо, раніше портал уже писав про те, що депутат Верховної Ради від «Народного фронту» Юрій Тимошенко провалив зобов’язання захищати водні ресурси України.

Що ж до рівня відповідальності Андрія Деркача, наразі він виконав 4 обіцянки з 20, при цьому провалив 8. У рейтингу відповідальності народних депутатів України він посідає невисоке 224 місце.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: