Карта АТО: ситуація на сході України станом на 31 липня

Читать на русском

Російські окупаційні війська сімдесят разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України, в тому числі і з забороненого мінських угодами 120-мм і 152-мм важкої зброї.

Обстріли

Найбільш складною ситуація залишається на Донецькому напрямку. Артилерія великих калібрів і міномети застосовувалися по наших позиціях в Авдіївці та Пісках.

На Маріупольському напрямку зіткнення йшли в Широкино, Гранітному і Талаківці противник вів вогонь по українським опорним пунктам з мінометів, великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку під Красногорівкою окупанти застосували БМП. Близько сьомої години вечора поблизу Мар'їнки ворог зробив спробу прориву українських позицій двома диверсійними групами на різних напрямках. Завдяки злагодженим діям особового складу противник відступив на свої початкові вогневі позиції. Втрати противника склали до 8 осіб. Втрат серед українських військових немає.

На Луганському напрямку в районі Новоалександрівки і Кримського окупанти застосували БМП, 122 мм артилерію, міномети 120 мм і 82 мм калібру, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, а також тут працював снайпер. По Кошарній і Новозванівці ворогом вівся мінометний і кулеметний вогонь.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: