До кінця літа Україні грошей не бачити – МВФ

Читать на русском
Кредитування України з боку МВФ припинилося із серпня 2015 року. Загальний обсяг розширеної програми співпраці, яка була затверджена в квітні 2015 року, – 17,5 млрд.

Виконавча рада міжнародного валютного фонду як мінімум до середини серпня не буде голосувати питання про виділення Україні наступного траншу в рамках розширеної програми EFF.

Про це 28 липня в рамках регулярного брифінгу заявив представник Фонду Вільям Мюррей, повідомляє «Слово і Діло».

«Розгляд цього питання відкладається до повернення членів керівного органу МВФ із двотижневої відпустки», – говорить він.

Відзначимо, що кредитування України з боку МВФ припинилося із серпня 2015 року. Загальний обсяг розширеної програми співпраці, яка була затверджена в квітні 2015 року, – 17,5 млрд.

Степан КубівНародний депутат України
Кубів запевняє, що третій транш від МВФ буде в липні 2016 рокуСказано 25 травня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Раніше «Слово і Діло» писало, що рада директорів МВФ ухвалить рішення про виділення третього кредитного траншу за програмою EFF лише після того, як буде виконана вся робота за поточними зобов'язаннями.

Зокрема, Україні потрібно привести до ладу законодавство, що регулює ринок цінних паперів, збільшивши повноваження Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: