СБУ викрила незаконний видобуток піщаника в зоні АТО

Читать на русском
Під час припинення незаконного видобутку СБУ затримала бригаду з семи осіб і вилучила спецтехніку вартістю майже 90 тис. дол.

Служба безпеки України припинила незаконний видобуток будівельного природного каменю піщаника, організовану в промислових масштабах в Костянтинівському районі Донецької області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

«Протягом 2015-2016 років зловмисники видобували камінь на кількох гектарах земель місцевих громад. Через незаконну розробку надр державі завдано збитків майже на 17 млн ​​грн. Значної шкоди також завдано екології регіону», – йдеться в повідомленні.

СБУ ліквідувала конвертаційний центр, який фінансував бойовиків на ДонбасіСлужба безпеки України в Києві та Харкові ліквідувала конвертаційний центр, який використовувався для фінансування бойовиків на Донбасі.

Під час припинення незаконного видобутку СБУ затримали бригаду з семи осіб і вилучили спецтехніку вартістю майже $90 тис.

Правоохоронці встановили організаторів нелегального бізнесу, тривають оперативно-слідчі дії для їх затримання. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України.

Як раніше повідомляли в СБУ, 243 російських компанії вели зовнішньоекономічну діяльність із комерційними структурами тимчасово окупованих бойовиками територій Донбасу.

СБУ припинила незаконний промисловий видобуток каменю у районі проведення АТОСлужба безпеки України

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: