Нацгвардія отримала пікапи від Міністерства оборони США

Читать на русском
Машини були доукомплектовані GPS-навігаторами та відеореєстраторами на майданчику приватного акціонерного товариства Науково-виробниче об'єднання Практика.

Агентство зі зменшення загрози Міністерства оборони США передало п'ять автомобілів типу «пікап» Ford Ranger Truck у користування Національній гвардії України.

Передача техніки була здійснена через посередництво каліфорнійської фірми Parsons Government Services, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Національної гвардії України.

«Машини шикарні: швидкі, мобільні. Сучасні дизелі. Їх можна використовувати для переміщення груп із кількох осіб, перевезення невеликого вантажу. Ті, хто їх отримає, думаю, будуть у захваті», – поділився враженнями старший лейтенант Андрій Білошніченко.

Відзначається, що машини були доукомплектовані GPS-навігаторами, відеореєстраторами, антенами для рацій та іншим обладнанням на майданчику приватного акціонерного товариства «Науково-виробниче об'єднання «Практика».

«Укроборонпром» відзвітував про кількість техніки, поставленої ЗСУ у 2016 роціЗокрема, держконцерн передав військам 19 одиниць нової бронетанкової техніки та 34 – відремонтованої.

Представник Parsons Телль Бреннан розповів, що вони передають ці авто та ще вісім мікроавтобусів Ford Transit НГУ для підтримки дій зі скорочення загроз.

Це не перший акт матеріально-технічної допомоги підрозділам і частинам НГУ для реагування на загрози, що виникають. Раніше агентство вже надавало броньовані машини «Козак» і МАЗ.

Як повідомлялося раніше, ДП «Київський бронетанковий завод», який входить до складу ДК «Укроборонпром», передав Національній гвардії України першу партію з 6 новітніх бронетранспортерів БТР-3Е1Д.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: