Бойовики інсценували обстріл журналістів для телебачення – ГУР

Читать на русском
Підготовлені відеоматеріали та коментарі плануються до розміщення на проросійських каналах телебачення та інформаційних сайтах мережі Інтернет.

Бойовики 2-го армійського корпусу ЗС РФ спільно з представниками російських ЗМІ відзняли постановочне відео, в якому інсценовано потрапляння під обстріл сил АТО журналістів поблизу міста Дебальцеве.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«27 липня ц. р. під час «роботи» представників російських і проросійських ЗМІ на передових позиціях 7-ї окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) та 6-го окремого механізованого полку (Стаханов) 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ відзнято постановочне відео, в якому інсценується потрапляння «під обстріл сил АТО» журналістів поблизу н. п. Дебальцеве», – йдеться в повідомленні.

Бойовики застосували «безпілотні» провокації проти загонів ЗСУБойовики з 1-го та 2-го армійських корпусів ЗС РФ, розквартированих на Донбасі, продовжують активно використовувати безпілотні літальні апарати з метою уточнення змін у бойових порядках на передньому краї та в тактичній глибині оборони сил АТО.

Підготовлені відеоматеріали та коментарі плануються до розміщення на проросійських каналах телебачення та інформаційних сайтах мережі Інтернет.

Інформаційні провокації на тимчасово окупованих територіях сходу України для звинувачення сил АТО в порушенні Мінських домовленостей і Міжнародного права застосовуються регулярно.

Як повідомлялося раніше, Україна розцінює систематичні обстріли БПЛА Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ з боку бойовиків 1-го і 2-го АК ЗС РФ як намір приховати відомості про розташування військової техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: