«Укрпошта» залучить гроші ЄБРР на розвиток фінансових послуг

Читать на русском
Укрпошта має намір вкласти кошти в розвиток фінансових сервісів і послуг, а також поліпшити доставку посилок.

Державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» розпочинає комплекс заходів із залучення коштів Європейського банку реконструкції та розвитку на розробку детальної стратегії розвитку.

Про це розповів керівник підприємства Ігор Смілянський під час брифінгу в четвер, 28 липня, передає «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

«З наступного тижня ми почнемо співпрацю, вперше в історії «Укрпошти», з Європейським банком реконструкції та розвитку. Це донорські гкошти, на які ми розробимо детальну стратегію розвитку», – сказав Смілянський.

«Укрпошта» готується доставляти посилки квадрокоптерамиДержавний оператор поштового зв'язку «Укрпошта» розпочинає тестування послуги передачі посилок за допомогою квадрокоптерів, перший такий політ відбудеться вже найближчої середи, 1 червня.

За його словами, «Укрпошта» має намір вкласти кошти в розвиток фінансових сервісів і послуг, а також поліпшити доставку посилок.

Нагадаємо, що Міністерство інфраструктури України затвердило стратегічний план розвитку УДППЗ «Укрпошта» до 2020 року, згідно з яким буде завершена корпоратизація підприємства, впроваджена система макрорегіонів та автоматизація виробництва на робочих місцях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: