ЗСУ вступили в бій із ворожою ДРГ під Авдіївкою – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань продовжують грубо порушувати Мінські домовленості та використовувати заборонене озброєння.

Диверсійно-розвідувальна група бойовиків самопроголошених республік намагалася пройти в тил позицій Збройних сил України в Авдіївці.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«Вчора (27 липня – Ред.) близько 11:30 у цьому населеному пункті (в Авдіївці – Ред.) наша розвідувальна група вступила у вогневої контакт із ворожими диверсантами. Бойове зіткнення тривало майже годину. В результаті професійних дій українських бійців ДРГ відступила», – йдеться в повідомленні.

Також в Авдіївці противник застосував 82-мм і 120-мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Неподалік Зайцевого та Новоселівки другої сепаратисти вели вогонь із гранатометів, біля Новгородського – з БМП, а в Луганському – стріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів і снайперських гвинтівок.

«На маріупольському напрямку окупанти 10 разів порушували режим припинення вогню. Зокрема, з 82-мм мінометів обстріляні наші опорні пункти в Старогнатівці. Також гранатомети та великокаліберні кулемети ворог задіяв у Водяному, біля Мар’їнки застосував танк, а в Широкиному – стрілецьку зброю», – заявили в штабі АТО.

Крім того, бойовики були активні й на луганському напрямку, де з 82-мм мінометів обстріляли опорні пункти сил АТО під Новозванівкою, Новоолександрівкою, Богуславським, Кримським та селищем Велика Кошарна, а з гранатометів – у Попасній і Лопаскіному.

Речник АТО Олег Сушинський Дайджест подій 28 07 2016 ранокВійськове телебачення України

Нагадаємо, вчора, 27 липня, в районі проведення антитерористичної операції російські окупаційні війська 39 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: