Саакашвілі розповів, коли почнуться масові «посадки» корупціонерів

Читать на русском
Глава Одеської ОДА вважає, що масової відправки за ґрати корупціонерів варто чекати найближчим часом.
Міхеіл Саакашвілі

Губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі очікує, що перших результатів роботи Антикорупційного бюро у вигляді тюремного ув'язнення корупціонерів варто очікувати наступної весни.

Про це він повідомив в інтерв'ю «Новому Времени», пише «Слово і Діло».

«Я залишаюся оптимістом і впевнений, що в найближчі два-три роки Національне антикорупційне бюро пересаджає багатьох. Це лише початок процесу. Мої прогнози: навесні багатьох пересаджають, через деякий час знову почнуть саджати, й це буде здоровий процес», – зазначив Саакашвілі.

ГПУ свідомо дає Онищенку шанс продати активи – експертЕксперт прокоментував заяву Юрія Луценка про те, що його не влаштовують формулювання в документі про підозру Онищенку.

Політик вірить у те, що Юрію Луценку вдасться втілити сінгапурську формулу успіху про ув’язнення «трьох друзів».

«Генпрокурор Юрій Луценко, з яким я дружу, має посадити трьох друзів. Таких друзів, яких можна посадити, знайдуть. І коли ці друзі будуть посаджені, а не відправлені в почесне заслання в Монако або Ізраїль, я думаю, щось зміниться. Генпрокурор Луценко над цим працює», – впевнений одеський губернатор.

Нагадаємо, раніше соратники Саакашвілі Давид Сакварелідзе та Віктор Чумак оголосили про створення нової політичної партії «Хвиля».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: