У Дніпрі заборонили рекламу відпочинку в Криму

Читать на русском
У Дніпрі забороняється розміщення будь-яким способом інформаційних сюжетів щодо пасажирських перевезень на тимчасово окуповані території.
Міськрада Дніпра

Дніпровська міська рада в середу, 27 липня, ухвалила рішення заборонити розміщення в місті реклами перевезень до тимчасово окупованого Криму.

Про це повідомляється на офіційному сайті міськради, передає «Слово і Діло».

«Давайте переведемо це питання з політичної площини в практичну. Забороняється реклама. Всі розуміють весь жах того, що відбувається (на сході України та в Криму – Ред.). Маємо підтримати це рішення», – цитує прес-служба слова мера міста Бориса Філатова.

Як повідомляється, ухвалений документ забороняє розміщення в місті Дніпро будь-яким способом інформаційних сюжетів щодо пасажирських перевезень на тимчасово окуповані території й відпочинку в Криму на стаціонарних рекламних засобах, шляхопроводах, на зовнішній поверхні будинків, споруд, на транспорті та зупинках громадського транспорту.

Борис Філатов: як виконує обіцянки дніпровський «мер-патріот»Мер Дніпра Борис Філатов за час роботи міським головою дав 35 обіцянок, 4 з яких виконав, ще 2 – провалив.

З метою недопущення порушень передбачений постійний моніторинг рекламних площ у Дніпрі на предмет розміщення зазначених інформаційних сюжетів. У разі порушень комунальні підприємства міста будуть примусово демонтувати засоби або сюжети, що містять заборонену рекламу, без ухвалення додаткового рішення про примусовий демонтаж.

Нагадаємо, що Албанія, Грузія, Ліхтенштейн, Норвегія, Україна та Чорногорія долучилися до продовження санкцій ЄС проти Російської Федерації за незаконну анексію Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: